Åter en vinst för damlaget.

Trine gjorde debut i damlaget och gjorde det bra.

Bortaseger för andra helgen i rad för Assi Dam i hällregn och åska mot Åkullsjön som stod upp bra i första halvlek (0-0).

I andra halvlek så spelade Assi ut och Åkullsjön orkade inte stå upp och chanserna radades upp. Säker seger på en mycket svårspelad plan.

Som vanligt så når vi Tränare Fredrik Söderholm på bussen på väg hem.

Tre ny poäng men en jobbig första halvlek?

Ja, det ville sig inte från början och det var riktigt trångt, blött och vi fick inte till det som vi kan och vill. Åkullsjön gjorde det bra. Vi hade fem klara målchanser och skulle gjort mål på någon men bra målvakt och oskärpa gjorde att det står 0-0.

Vad sa du till spelarna i halvtid?

Inte så mycket då spelarna vet hur vi ska spela så var det ganska lugnt.  Frida B, Lina och Johanna A styrde upp att lägga fokus på grunderna och jag lade väl till något men det är tjejerna i laget som styrde upp det och förändrade matchbilden.

Andra halvlek?

Bra spel med mer fart och vågade utmana motstådaren mer och löper mer vilket river stora hål i Åkullsjön som inte orkar stå emot och vi skulle gjort ett par till.

Skönt?

Oerhört skön seger och tjejerna ska ha en stor eloge då både skador, sjukdom och avstängningar stört veckan och matchen men vi gör det tillsammans.

Nya skador?

Nej inget allvarligt.

Vilka höjde sig över mängden idag?

Alla kan bättre i första men i andra så tycker jag Frida J och Josse höjer sig på sin kant samt att Lina och Tilda får fram bollar till Moa och Erin som skapar mer och mer och gjorde mål idag. Kul också att Trine Eliasson (15 år) från egna ungdomsleden gjorde debut i Div 1 idag och visade härlig inställning.