Viktig seger för Assi 2

Elin Schäufele en av flera duktiga i Assis lag.

I en viktig match i tabelltoppen med flera halvkrassliga tjejer i laget lyckas division 3 laget  ta 3 poäng efter en hård och jämn kamp mot Alvik. Från början av matchen hade Alvik mycket boll utan att skapa några riktigt farliga målchanser och i mitten av första lyckades Elin S peta in en hörna så vi tog ledningen 1-0. I andra halvlek tog ASSI tjejerna över spelet mer och mer och gjorde ganska snabbt 2-0 efter ett fint samspel mellan Tilda W och Nathalie P som kyligt placerade in bollen vid stolpen. Alvik fick sedan in ett reduceringsmål på en hörna och pressade på hårt de sista 10 minuterna men vi lyckades med en bra laginsats och mycket kamp tillsammans med en väldigt duktig backlinje hålla undan och plocka hem ytterligare tre viktiga poäng.

Vår backlinje gjorde som vanligt en trygg och säker insats och extra beröm till våra mittbackar Felicia och Moa som inte släppte genom Alviktjejerna en enda gång under matchen. Extra plus också till Elin S som kämpade hårt och vann mycket boll på topp.

Nu är serieledning väldigt nära och vi siktar närmast på 3 nya poäng borta mot FC Norrsken på Söndag.