Assi vann seriefinalen

Tyvärr skadade sig Anton i denna duell.

På Billerudarena fick vi denna soliga söndag se ett möte mellan två lag utan tappade poäng så här långt,Baik började matchen bäst och efter 10 min tog man ledningen genom Andrew Svenson på en oturligt tappad boll av Erik.
Efter målet tog Assi över spelet och kunde kvittera i den 15 minuten målskytt Pär "farsan" Lygren, Assi fortsatte med sitt fina spel och hade många chanser att göra 2-1, men helt oväntat var det Baik som gjorde 2-1 i
den 39 minuten målskytt återigen Andrew Svenson, där går vi till pausvila.

Andra halvlek, var ganska chansfattig till att börja med, det var inte förren i den 63 minuten det hände nåt riktigt farligt när Sebastian "kingen" Nordgren var fält i straffområdet och skrek som han vunnit drömvinsten på Lotto,
Drugge pekade på straffpunkten och Pär stegade fram och satte sitt andra mål för dagen med en så säker straff så Tomas Brolin framstod som en amatör i sina glansdagar 2-2, redan 5 minuter efter kvitteringen fick vi en frispark på våran
vänsterkant, med sin känsliga högerfot lyfte Pär in den i motståndarnas straffområde och "kingen" nickskarvade den i stolpen som tur var hade vi en pitbullterrier i form av Casper Henriksson på den bortre stolpen och han forcerade in 3-2
Vi fick även se ambulansen på Billerud arena idag efter att Anton Juntti nickat ihop med en motståndare och gått på knock, som tur var är Anton hård som granit och var bara in och vände på akuten i Kalix, Geesoon undrade efter matchen
vars ambulansen åker nånstans, så vi fick förklara det för honom så nu vet han det :) Thats all folks på onsdag är det derby TAGGA!!!