Assi IF - Alviks IK 4-1 (1-0)

Assis damer hade som väntat inga större problem att ta tre poäng i mötet med Alvik på hemmaplan. Första halvlek gick klart till Assi som skapade flera solklara målchanser och efter 25 minuter kom så 1-0 genom Carro framspelad av Fernanda. Alvik stack emellan några gånger men Elin i målet hade det ganska lugnt. Sett till spel och chanser borde resultatet i halvlek varit några mål större än det 1-0 som nu blev halvtidsresultatet.

Andra halvlek var den första lik även om man nu lyckades bättre med målskyttet trots flera missar.  2-0 kom redan i halvlekens första minut genom Fernanda som utnyttjade ett misstag i Alviks försvar. Minuten var 55 när Lina på wolly sköt 3-0 efter en hörna slagen av Josse. Sen hade Assi en sämre period och Alvik kunde reducera efter 73 minuter. Minuten efter fastställde Carro slutresultatet 4-1 på pass av Fernanda. Assi gör väl ingen toppmatch men man tar tre poäng på ett säkert sett. Man har dock några sämre perioder under matchen något man får jobba bort till möten med lagen i tabelltoppen.