Assi IF - Bik SK 3-1 (1-1)

Damerna gjorde det som behövdes när man besegrar topplaget Bik SK från Härnösand. Första halvlek hade Assi mest boll på Biks halva men hade svårt att skapa några riktigt heta chanser men i minut 27 slår Kenning ett fint inlägg som Erin snyggt nickar i mål. Bik satsade på snabba omställningar och skapade inte mycket framåt förutom i minut 35 då man överlistade Elin i målet och kvitterade till 1-1 vilket också blev halvtidsresultatet.

Andra halvlek blev den första lik Assi förde spelet och Bik försökte spela på kontringar vilka blev få i andra halvlek. Efter 54 minuter slår Kenning en hörna som Indira nickar i mål och direkt efter målet skjuter Carro ett skott i ribban. Minut 61 och dagens andra ribbträff denna gång från Fernandas fot. Assi kommer i anfallsvåg efter anfallsvåg och i minut 67 dundrar Fernanda in 3-1 på fint förarbeta av Josse H. Assi spelar bra men emellanåt spelar man lite för svårt och slarvar i passningsspelet. När man ökade bolltempot hade Bik svårt att hinna med.