Full pott efter 3 omgångar.

Per Lygren blev matchens första målskytt.

Herrlaget tog sin tredje seger när man besegrade IFK Råneå med 2-1. Assi började bra och skapade mycket under den första kvarten och efter 7 minuter blir Niklas Sundqvist fälld i straffområdet och efterföljande straff sätter Pär Lygren säkert i mål 1-0. Sen har Assi en dålig period då Råneå dominerar men skapar inga farligheter. På slutet av halvleken kommer Assi igen och efter 41 minuter frispelar Niklas Sundqvist Sebastian Nordgren som ensam mot målvakten skjuter 2-0.

Andra halvlek blir det mycket böljande spel med många slarviga passningar och en hel del långbollar som gör att det inte blir speciellt många långa anfall. Assi är dock nära att punktera matchen när Joel Öberg Koivumaa skjuter i ribban sen har man ett friläge men missar. Efter 78 minuter får Råneå en straff och reduceringen till 2-1 är ett faktum. Efter målet trycker Råneå på för en kvittering men Assi jobbar sig till tre poäng. Nu har man full pott efter 3 omgångar men man måste minimera svackorna man har under matcherna.