Assi IF - Moröns BK 5-0 (2-0)

Damlaget genrepade inför seriestarten genom att besegra seriekonkurenten Morön med klara 5-0. Första halvlek dominerade Assi stort men hade svårt att skapa några riktigt heta målchanser och många fina anfall förstördes genom att man lite för ofta sprang offside. 1-0 kom i minut 38 när Indira spelade fram Fernanda som rundade målvakten och rullade bollen i tomt mål. Två minuter senare spelar Ida in en boll från kanten som Viktoria sätter i nättaket. 2-0 i paus borde varit något mål större sett till spelövertaget.

Andra halvlek blev den första lik när det gäller hemmalagets dominans. 3-0 gör Linda framspelad av Viktoria i minut 57. I minut 79 gör Linda sitt andra mål denna gång framspelad av Fernanda. Målskyttet avslutas i minut 86 när Joisefine från nära håll gör mål efter pass av Fernanda.

En gedigen insats av samtliga, försvaret och Elin i mål sattes dock inte på några svårare prov och på mitten återfans planens dominat i Fernanda men även unge Emilia L gör en bra match. Plus även för Linda med två mål. Framåt är alltid Ida farlig och Viktorias comeback efter skada lovar gott inför kommande matcher.