Assi IF - Ohtana/Aapua FF 4-2 (1-0)

Herrlaget spelade sin andra träningsmatch i Kemi, denna gång mot Ohtana/Aapua som man besegrade med 4-2. Matchen innan blev det vinst mot Haparanda FF med 2-1.

Dagens match mot Ohtana dominerade Assi kraftigt under första halvlek, det var i stort sett spel mot Ohtanas mål hela tiden i första halvlek. Assi tog ledningen i minut 37 när Robin G slog en hörna som Jussi nickade i mål. En mycket bra halvlek av Assi med fint passningsspel.

Andra halvlek blev betydligt sämre med slarviga och svåra passningar, mycket beroende på dålig rörlighet sedan tappade man ofta boll i lite fel lägen. Assi utökade dock ledningen i minut 52 genom Mattias K på pass av Alex.

Sedan får Ohtana både reducera och kvittera i minuterna 65 och 66. Vid det första på ett långskott där Jens stod för långt ut och det andra efter slarv i försvaret.

De sista 20 minuterna tog Assi över och 3-2 kom i minut 70 genom Adam, pass av Linus och 4-2 i minut 79 genom Johan E, pass Linus.