Herrarna tog en ny seger.

Lagkaptenen Pär visade vägen med två mål.

Assi besegrade Pajala/OAFF på BillerudKorsnäs Arena med 3-2 efter 2-1 i halvtid. Assi började matchen bra med fint passningsspel det var dock P/OA som tog ledningen efter slarv vid ett uppspel av hemmalaget. Kvitteringen kom efter 20 minuter och ledningsmålet till 2-1 efter 35 minuter. Assi gör en bra första halvlek och hade förutom målen tre ramträffar så ledningen i halvlek hade kunnat vara något mål större.

Andra halvlek blev spelet sämre, Assi utökade dock ledningen till 3-1 efter en kvart. Fem minuter senare reducerade P/OA till 3-2 efter det målet blev det lite stressigt i hemmalaget men man redde ut stormen och sista 10 minuterna fick man ordning på sitt spel och kunde avsluta matchen på ett säkert sätt. Segern innebär att man är med i kampen om seriesegern.