Damerna vann stort i premiären

Premiären avklarad!

Då var premiären avklarad och ett ”taggat” Assi vinner med 7-1 mot Själevad efter 2-0 i paus.

Assi tog tag i matchen från första minuten och spelade bra och skapade mängder med chanser men fick inte in bollen. Efter ca 30 min då gör Josefin Hansson 1-0 på hörna och 10 min senare så gör Indira Ilic 2-0.

Efter paus så kom även spelmålen och Kelly Jenks gör 3-0 framspelad av Fernanda. Sedan så gör Moa fyra raka mål och hatten av för ett äkta ”Hat trick”.

Matchen slutar 7-1.

Moa Öhman, fyramålsskytt

Moa fyramålsskytt

Tankar efter matchen Fredrik Söderholm tränare i Assi?

Oj vad skönt att få inleda med seger inför hemmapubliken och spelet var riktigt bra stundtals.

Jag är supernöjd med sättet vi jobbar ihop över hela planen.

Själevad?

En bra nykomling som fick en tuff start men som verkligen vill spela fotboll och försökte rulla boll.

Dom gör faktiskt en bra match men möter idag ett bra Assi. All heder till deras insats.

Vad sa tjejerna efter matchen?

Mycket glädje och positiv känsla i omklädningsrummet där hela laget stöttar ock pushar varandra. Kul!

Bästa spelare idag?

Johanna Andersson och Emilia Lundqvist gör det tillsammans idag på sin kant och det gillar vi att se.

Moa Öhman (4 mål) och Josse Hansson (1 mål)riktigt på ”G”. En eloge till Elin Rutberg som hoppade in och stod i målet trots få träningar. Stabil insats!