Genrep mot Sunderbyn SK P-01

Idag var det genrep mot Sunderbyn SK P-01 på ett kyligt Billerud. Matchen slutade 2-2 efter 1-1 i paus.

Verkligen en bra genomkörare mot rappa killar som försöker spela bra fotboll.
Tycker vi hanterar spelet bra matchen igenom och tufft att skapa solklara chanser mot fysiska pojkar, säger Fredrik Söderholm tränare i ASSI Dam.
Efter mål på hörna 1-0 av Jenni Suhonen så kvitterade Ssk till 1-1 på straff innan paus.
2-1 av Kelly Jenks i mitten på andra innan Ssk kvitterar till 2-2.
ASSI hade bud på fler mål men bra försvar och målvakt i Ssk Elin Schäufele( inlånad från ASSI ) förhindrade detta.

Vi är nöjda med försäsongen och förberedelserna inför serien. Nu ska vi ladda i veckan med detaljer i spelet för att vara förberedda mot Själevad på lördag meddelar Fredrik Söderholm.

Kul att serien drar igång?
Mycket kul och intressant med många bra lag.

Seriefavoriter?
Umeå södra är favoriter dom vann ifjol och Notviken har höga ambitioner så vi ska utmana dom två om seriesegern.
Se upp för Morön också som kan överraska.