Dubbla vinster

Damer Assi IF - Mariehems SK 2-0 (0-0) Herrar Assi IF - Mariehems SK 1-0 (0-0)

Damerna var först ut och som väntat blev det en total dominans från hemmalaget. Första halvlek pressade man tillbaka MSK och skapade åtminstone två riktigt bra chanser som borde ha förvaltats på ett bättre sätt. I minut 41 fick MSK en bra chans på en omställning efter slarv i Assis försvar. 0-0 i paus var klart missvisande.

Andra halvlek blev dominansen än större och MSK försvarade sig med i stort sett hela laget och rensade bara undan bollen när man fick tag i den. Assi skapade flera chanser och fick med sig massor av hörnor som blev resultatlösa. Till slut orkade inte MSK stå emot pressen och i minut 84 kom så 1-0 när Erin nickade in ett inlägg från Kenning. Minuten efter avgjorde så Carro matchen med sitt 2-0 framspelad av Fernanda.

min 46 Moa ut Carro in

Herrarna som inte startat så bra gör idag en mycket bra match och vinner med matchens enda mål men det borde ha varit åtminstone två till. Första halvlek var klart till Assi som förlade mycket spel på MSKs halva och hade ett par bra chanser men lyckades inte spräcka nollan.

Andra halvlek var Assi totalt överlägsna och skapade flera fina chanser efter flera fina anfall som borde ha resulterat. 1-0 kom så i minut 66 när Adam drev ner på kortlinjen och spelade snett bakåt till Robin G som sköt stenhårt i mål. Idag kunde Assi för en gångs skull ställa upp med i stort sett alla tillgängliga och så även Pär Lygren var tillbaka och det märktes i spelet. Kan man fortsätta på den inslagna vägen kommer poängen att ramla in.