Herrlaget tog en ny seger i Råneå.

Niklas en av tre målskyttar.

Dagens match mot IFK Råneå borta slutade med en säker seger med 4-1. Redan under uppvärmningen blev det lite dramatik när vår målvakt Anton Larsson skadade sig. Vi fick omdisponera och in i mål ställde vi Samuel Henriksson som under hela matchen övertygade! Tack Samuel! Första halvlek spelade vi bra med bra rull genom hela laget. Målen i första kom efter bra spel. I andra halvlek fortsatte vi att rulla boll men vi var inte effektiva i avslutningarna. Sammantaget en säker seger och ALLA i laget mästerproducenten beröm. Vi luftade hela truppen och det har vi gjort för att alla skall känna delaktighet i laget!

Nu laddar vi upp för hemmamatch på onsdag där vi vill ha stöd av våra supporters!
Bästa spelare i dagens match var mittfältarna med Pär "farsan" Lygren som var planens klart bästa spelare!