Krokom/Dvärsätt IF - Assi IF 0-7 (0-4)

Premiärskytt Moa Öhman

Damerna fick en lyckad start på serien när man besegrade Krokom på bortaplan med klara 7-0. Första målet kom redan efter fyra minuter genom Moa Öhman på pass av Erin Craig.

2-0 kom i minut 14 efter en hörna av Josefine Hansson som Frida Björck nickar i mål.

Spelet i första var inte riktigt bra de första 25 minuterna trots målen. Assi spelade lite för mycket raka bollar och hade för bråttom att komma till avslut. De sista 20 minuterna av första fick man igång sitt spel och rullade runt i laget.

Efter 42 minuter kom så 3-0 genom Moa Öhman framspelad av Josefine Hansson, 4-0 kom efter 44 minuter och hade samma målskytt och passare som det tredje målet.

Andra halvlek började som det första slutade med bra spel från Assi. I minut 51 fick Indira Ilic rött kort och man var tvungen att möblera om i laget. Det tog ett tag innan alla hade hittat sina nya positioner men efter fem minuter var man tillbaka med sitt fina spel och trots en mindre dominerade man matchen.

5-0 kom efter 67 minuter genom Fernanda da Silva på pass av Erin Craig. Fernanda da Silva fortsatte med mål i minuterna 73 och 80. Vid det första gjorde hon det på egen hand och vid det andra stod Josefine Hansson för framspelningen.