Notvikens IK – Assi IF 0-3 (0-3)

Erin Craig gjorde Assis samtliga mål.

Under fredagskvällen spelades träningsmatchen mellan Notas och Assi i Arcushallen. Hemmalaget öppnade friskt de första 5 minuterna med ett frejdigt spel och press som dock avtog ju längre spelet pågick. Assi var något trögstartade för att därefter få igång de relativt snabba omställningarna, inspelen i de tänkta spelytorna samt kantspelet. 0-1 kom efter ett fint inspel av Josse Hansson som Erin Craig styrde in i minut 19. Erin utökade ledningen till 0-2 i matchminut 23 efter ytterligare ett inspel av Emelie Helmvall. Hattrick-målet i minut 32 kom efter att Notvikenförsvarare missade bollen och som Erin förvaltade på bästa sätt på Assikeepern Jenny Isakssons utspark. Notviken hade några bra försök men som så ofta tappade bollen i de avgörande lägerna.

Andra rundan hamnade spelet mer eller mindre på Notvikens planhalva. Assi lyckades trots många spelare på en planhalva att komma djupt ner på motståndarens sista tredjedel. Assi borde dock ha förvaltat hörnsituationerna på ett bättre sätt. Indira Ilic missade en straff som för kvällen duktiga Notasmålvakten räddade. Notviken hade flertalet bra individuella prestationer men som inte riktigt orkade fullfölja sina omställningar.