Notvikens IK - Assi IF 2-1

För Assi fortsätter det mesta att gå emot laget, man har inte marginalerna med sig. Kvällens match mot Notas borde sett till spel och chanser fått ett annat resultat. Första halvlek startar Notas bäst de första 15 minuterna och man gör också 1-0 efter 12 minuter. Efter det tar Assi över och förlägger mycket spel på Notas halva, Notas är farliga när man får chans till omställningar efter missade pass av Assi och i minut 21 får man ett friläge vid en omställning men Jens räddar. I minut 37 har Jacke en bra chans till kvittering men Notas får undan bollen till slut.

Andra halvlek hinner bara gå 3 minuter innan kvitteringen kommer genom Harri som sätter en retur efter ett skott av Robin P. Assi fortsätter att skapa chanser och har flera möjligheter under de första 30 minuterna av andra halvlek. I minut 53 gör man så 1-2 men målet blir bortdömt för hands vilket inte var fallet. Under den perioden borde man kunnat döda matchen. Assi har en sämre period mellan minut 70 och 80 där Notas får fem hörnor och på den sista i minut 80 kommer så 2-1. Assi flyttar upp folk sista 10 minuterna och är ytters nära att få in en boll vilket inneburit 1 poäng.

Oturen eller oflytet fortsätter grina laget i ansiktet som idag trots förlusten är på rätt spår och poängen i tillräcklig mängd kommer att komma.