Vinst i Överkalix.

Sebastian Nordgren avgjorde matchen på tilläggstid.

Herrarna gjorde en mindre bra match när man besegrade Överkalix på bortaplan och hade stora bekymmer innan man lyckades få med sig 3 poäng hem. ÖIF tog ledningen med 1-0 och lyckades också utöka ledningen till 2-0 efter dåligt försvarsspel av Assi. Per Lygren reducerade dock till 2-1 på frispark innan pausvilan. Assi uppträdde viljelöst och slarvade mycket i passningsspelet.

Andra halvlek blev den första lik när det gäller Assis spel och ÖIF kunde också utöka sin ledning till    3-1. I minut 65 kunde Assi reducera genom mål av Pär Lygren och samme man ombesörjde kvitteringen i minut 75. Matchen såg ut att sluta oavgjort men på tilläggstid avgjorde Sebbe Nordgren till 3-4. Bäst i ett håglöst Assi var tremålsskytten Pär Lygren och Glenn Edvartsen. Om man vill vara kvar i toppen av tabellen krävs en riktig uppryckning av många i laget. Nästa match är Råneå borta.