Så var de dags att ta oss en bussresa upp till Parkalompolo och inledda höstsäsongen!

Vi har haft ett litet uppehåll som sagt och sedan kört lite tyngre träningar för att få upp flåset etc..

I bussen är stämningen bra, coach Niklas vinner i de olika kortspelen i vanlig ordning och alla verkar smått taggade..

Vi kommer fram till Parkalompolo, och nu får även de yngre i laget som aldrig varit hit se den berömda skylten "Här slutar allmän väg"

Vi har idag bestämt att återgå till lite mer vana positioner i ett försök att vinna mitten och kunna fördela bollar därifrån ut på våra kanter.

Det är stekande hett när matchen blåses igång, vi försöker finna våra positioner och pressa tillsammans..

Under tiden vi är lite vilse på planen lägger Parka en längre boll över våran mittback, det kommer två Parka-spelare före våran ytterback och de gör 1-0. Detta i minut 6.

Tung start men med bättre snack och att vi faller bättre med backlinjen hade detta kunnat undvikas.

Efter detta kommer vi in bättre i matchen och börjar komma upp bättre i planen.

Vi använder våra kanter bra och kommer runt med lite inspel och inlägg, där det med lite mer fokus kunnat leda till ett mål. Vi skulle också haft en straff, när Sunken blir brutalt nerdragen i straffområdet.

Men domaren idag hade nog glömt både pipan och kortleken hemma, som motståndarna idag ska vara glada över då de spelade väldigt fult med sulor hela matchen.

1-0 i halvtid.

I halvtid pratar vi om att vi måste våga rulla mer, använda hela backlinjen och rulla runt för att sedan hitta in den efter backen till våra innermittfältare.

Sen fortsätta jobba och hålla snacket uppe.

Andra startar vi betydligt bättre och börjar rulla runt genom alla lagdelar, vi fortsätter komma runt bra på kanterna och har några riktigt bra inlägg där vi är centimeter från att komma rätt till bollen, som då hade kunnat leda till lite bättre avslut.

I halvtid verkar domaren hittat kortleken och ger coach Niklas 2 gula kort och därmed utvisad i minut 89 efter två tacklingar, ger även Anton J ett kort för snack.

Kan påpekas att snacket var befogat då de kommer med sulor och glidtacklar bakifrån etc.

Tillslut rinner det över när domaren ej gör något.

2-0 gör Parkalompolo i minut 90 när vi trycker upp med allt folk för att forcera in en kvittering.

Vi får dock se i minut 90 ett gult kort till en Parka-spelare för omväxlingsskull.. Wooooww!!!

2-0 slutresultat.

+ Arbetsmässigt gjorde vi en bra insats

+ Samme i målet och Rasmus jobb efter kanten

+ När vi vågar rulla så skapar vi grejer, måste våga mer rulla ännu mera.

- Faller ännu försent med backlinjen

- Måste få igång snacket på mer spelare över hela planen, från start till slut.

- Domaren, trodde vi hade haft årets bottennapp tidigare men oj så fel man hade.. Katastrof.