Tre poäng i Ohtanajärvi

Herrarna tog en mycket viktig seger i alltid svårspelade Ohtanjärvi. Första halvlek präglades av mycket felpass från vår sida och OAFF vann ofta närkamperna trots det var det Assi som hade spelövertaget och skapade flera bra målchanser. I motsats till många matcher tidigare var det vi som tog ledningen efter 9 minuter nät Kåffe från centralposition passade Harri på höger kanten som skar in och satte ettan. Ohtana hade en bra chans efter hörna som räddades på mållinjen. Annars var det Assi som hade de bästa chanserna och ledningen i halvlek 0-1 borde varit åtminstone ett mål större.

Andra halvlek var det Assi som dominerade och redan i minut 48 slår Adam en frispark som en av deras spelare touchar bollen som går i mål. Assi fortsätter att dominera halvleken och skapar flera chanser som borde punkterat matchen.  I minut 79 drar vi på oss en onödig frispark som resulterar i en reducering för OAFF. efter det målet får OAFF tryck mot vårt mål men vi reder ut stormen på ett bra sätt.

Ingen bra match av vårt lag dåligt och slarvigt passningsspel gjorde att vi alltför ofta bjöd OAFF till anfall mot oss. Vi kan mycket bättre och det måste vi visa i kommande matcher men trots allt 3 poäng vilket var målsättningen.