Viktig seger.

Straff eller? Assi IF - Rönnskärs IF 1-0 Damtruppen mot IFK Åkullsjön söndag 27/9 kl.15.00 på BK Arena

Herrarna vann den så viktiga matchen mot Rönnskär med matchens enda mål. Målet kom i minut 14 när Felix gjorde ett motlägg mot deras försvarare och bollen går i en båge över deras målvakt och i mål.

Assi var det lag som dominerade första halvlek och borde gått till pausvila med större ledning än 1-0 som nu var fallet. Man har också en mycket fin variant på en frispark som borde ha gett resultat. En godkänd halvlek, men det slarvades lite väl mycket i passningsspelet. Rönnskär hade ett par halvchanser efter långbollar upp till forwards.

Andra halvlek började bra från hemmalagets sida den första kvarten, och man hade en jättechans till 2-0 när man i fritt läge nära mål skjuter i stolpen. De sista 30 minuterna sjunker Assi tillbaka och spelet blir allt annat än bra. De fina spelet är borta och man håller inte i bollen utan ger bort den hela tiden efter dåliga värderingar. Assi skulle dock haft en straff som domaren konstigt nog missade (se bilden). Men trots allt tre poäng, och det var det som var det viktiga.