Assi IF - Pol/Svanstein 1-3

Niklas Sundqvist Assis målskytt

Pol-Svan började bättre de första 15min, där Pol fick en hörna som ledde till ett inspel och ett mål.

Efter det spelade Assi upp sig och hade ett par lägen men missade lite för mycket.

I minut 26 bröt Niklas Sundqvist sig lös på vänsterkanten och kunde lägga in bollen i bortre. 1-1.

1-2 gjorde sedan Pol-Svan på en frispark/inlägg där vi missbedömde lite i eget straffområde.

Resten av halvleken rullade Assi på bra och hade det mesta av bollinnehavet och flest chanser men ett underläge i halvtid.

Andra halvlek började lite fram o tillbaka där båda lagen försökte komma fram via kanterna.

Men utan några riktigt farliga lägen, 1-3 gjorde sedan Pol-Svan när Assi ej riktigt orkade och låg lite fel i positioner.

Helt okej match från våran sida med tanke på första matchen denna säsong!