Notvikens IK - Assi IF 4-0 (1-0) Assi IF - ROPS 7-0 (4-0)

Herrarna gästade Tunavallen och fick se sig besegrade med klara 4-0. Första halvlek började Assi bra med fint passningsspel men allteftersom halvleken gick fick NIK mer av spelet, Efter 30 minuter kom halvlekens enda mål när NIK gjorde 1-0. Halvleken jämn sett över 45 minuter.

Andra halvlek dominerades av NIK och 2-0 kom efter 49 minuter när en hörna nickades i mål. 3-0 var också en nick nu efter en frispark som nickades i mål. Målskyttet avslutades i minut 65 när NIK satte en straff i mål. Assis bästa chans fick Badru i minut 56 när han ensam mot målvakten sköt utanför.

min 70 Alex ut Johan E in (skada)

Damerna som tog emot ROPS på hemmaplan vann en klar seger med 7-0. Sist lagen möttes slutade Assis segersiffror med 3-1 men nu var laget förstärkt med Fernanda och Indira och det gör naturligtvis en hel del. Första halvlek gör Assi fyra mål och domnierar totalt. Man hade ibland tendens till att söka lite för mycket raka bollar för att snabbbt komma till avslut.

Andra halvlek blev spelet bättre och man rullade bollen runt i laget tills lägena kom och man gör också tre mål den första halvtimmen. Sista 15 minuterna blir lite avslagna men ett klart styrkebesked av laget sett över 90 minuter.