Fjärde raka segern.

En mycket nöjd tränare Pär Lygren

Herrarna tar sin 4:e raka vinst när man besegrar Pol/Svanstein på deras hemmaplan med 2-1. Matchen spelades på naturgräs en plan som inte var i bästa skick ännu detta gjorde det svårspelat dessutom i kraftig vind. Assi tog ledningen med 2-0 i första halvlek, första målet genom Marcus Bergström och det andra genom Niklas Sundqvist.

Andra halvlek hade man vant sig vid plan och spelet blev bättre med flera fina kombinationer trots det lyckades man inte åstadkomma något mål utan det var i stället Pol/Svanstein som gjorde halvlekens enda mål när 10 minuter återstod. Assi lyckades sedan hålla ledningen de sista 10 minuterna och tog välförtjänt ytterligare 3 poäng. Tränaren Pär Lygren var nöjd med matchen och gav beröm till hela laget.