Seger i genrepet

Assi IF - Infjärdens SK 4-1 (1-1)

Assi vann över ett bra taktiskt Infjärden med 4-1 på ett mycket kallt och blåsigt Billerud Arena.

Matchen i sig var inte lättspelad varken i med eller motvind samtidigt som det fanns mycket att önska i spelväg.

I minut 34 kunde dock Fanni slå in hörna direkt i mål och 1-0. Bara två minuter senare kvitterade gästerna efter att snabbe Cajsa Hedlund blivit frispelad som säkert la in bollen i nätet.

Andra rundan blev bättre för Assis del trots motvinden där man försökte hålla bollen efter backen vilket Assi hanterar bättre. I den 58:e minuten utökade Rebekah O´Brien till 2-1 efter inlägg från Fanni Pietikäinen. I minut 78 gjorde Jaclyn Sawicki 3-1 efter inspel. Emmy Lindgren fick avsluta med matchens sista målmed 4-1 efter bra förarbete av nämnda Fanni Pietikäinen.

Nu väntar seriespel mot Lidköping kommande helg.