Assi IF - Alvik IK 5-0 (0-0)

Damerna som besegrade ROPS i lördagens match mötte idag, söndag seriekollegan Alvik. Första halvlek var relativt jämn.

Assi hade kommandot under första halvan av halvleken och Alvik i andra. Annars präglades halvleken av lite slarvigt spel från hemmalaget som hade svårt hitta positionerna.

Bästa chansen fick Indira när hon väggade sig igenom Alviks försvar, men skottet gick i burgaveln.

Andra halvlek var jämn i 10 minuter men sen startade Fernanda da Silvas show. På en frispark i minut 55 sköt hon säkert bollen i mål. I minut 66 lyfte hon en långboll över Alviks målvakt.

Josefine Hanson stack emellan med 3-0 när hon sköt bollen i nättaket på ett wolleyskott.

4-0 kom i minut 78 när Fernanda nickade bollen i mål på ett fint inlägg av Viktoria Kenning.

Fernada avslutade målskyttet i minut 84 på ett skott från 16 meter.